Nóg meer cashen?

Update de Scoupy-app!
Wat is er vernieuwd?

Scoupy in
een nieuw jasje
Automatisch cashen
bij nóg meer winkels
Inzicht
in je uitgaven
Overzicht van je
abonnementen

+ Nóg meer besparen

Sinds kort krijg je met Scoupy niet alleen cashback in de supermarkt, maar ook via verschillende webshops en bij winkelketens zoals Manfield, Hoogvliet en Blokker. Tevreden zijn we alleen nooit. We willen altijd meer!

Samen met Woolsocks gaan we ervoor zorgen dat je meer dan €500,- per jaar kunt besparen. Hoe? Dat lees je hieronder.

+ Ons zusje: Woolsocks

Sinds september vorig jaar werken we samen met Woolsocks. Een cashback-app die lijkt op Scoupy. Samen zijn we groter en kunnen we je nóg meer voordeel bieden.

Woolsocks is een Zwitsers bedrijf met vestigingen in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. Wij delen één kantoor in Amsterdam.

+ De Scoupy-app zoals je gewend bent, in een nieuw jasje

Uiteraard kun je de nieuwe Scoupy-app gewoon blijven gebruiken zoals je gewend bent met:

  • Cashback op boodschappen
  • Cashback op webshops: van 35 webshops naar meer dan 4200!

+ Wat is er nog meer?

    Als jij je bankpas koppelt krijg je nóg meer nieuwe mogelijkheden in de Scoupy-app.
  • Meer automatisch cashen: Er komen nog véél meer winkelketens bij. Dat wordt cashen!
  • Inzicht in je uitgaven: Je krijgt meer inzicht in je uitgavenpatroon en suggesties voor besparingen.
  • Beheer je abonnementen: Wij zorgen voor één overzicht van je abonnementen én de mogelijkheid ze, via ons, gemakkelijk en gratis op te zeggen.

+ Hoe zit dat met privacy en veiligheid? 

Na het koppelen van je bankpas scannen onze computers je aankopen en krijg je bij deelnemende winkelketens automatisch een deel van je aankoopbedrag terug.

Uiteraard zijn al jouw gegevens versleuteld en streng beveiligd. Scoupy bekijkt nooit jouw transacties op persoonlijk niveau, tenzij jij zelf hiervoor opdracht geeft. Jouw persoonlijke data (persoonlijke gegevens, transactiegegevens en financiële gegevens) worden nooit met derden gedeeld. 

+ Wanneer gaat dit gebeuren? 

Vanaf nu kun je aan de slag met de vernieuwde Scoupy-app. De komende maanden zetten we geleidelijk nóg meer nieuwe diensten in de app.

FAQ – Vernieuwde Scoupy-app

Scoupy zoekt altijd naar nieuwe manieren om onze gebruikers te helpen met besparen. Het vernieuwen van de app is een van die manieren.
Om ervoor te zorgen dat je nog meer gaat besparen, werken wij vanaf nu samen met Woolsocks. Een cashback-app die je net als Scoupy helpt met besparen op je uitgaven. Woolsocks is een Zwitsers bedrijf met vestigingen in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. Scoupy en Woolsocks delen een kantoor in Amsterdam.
Door samen te werken gebruiken we het beste uit elkaars apps op beide platforms. Het kan dus zijn dat je dezelfde deals tegenkomt in beide apps.
Met twee verschillende e-mailadressen kun je de twee apps naast elkaar blijven gebruiken. Een automatische cashback met dezelfde bankrekening en een cashback op boodschappen met dezelfde kassabon wordt wel maar één keer beloond.
Nee. Je hoeft je bankpas niet te koppelen. Je kan de vernieuwde Scoupy-app gewoon blijven gebruiken zoals je gewend was. Kies je er wel voor om te koppelen, dan komen er een hoop voordelen bij!
Met een bankpaskoppeling krijg je automatisch cashback op je rekening als je een aankoop doet bij aangesloten winkels. Dit is een percentage van je hele kassabonbedrag dat kan oplopen tot meer dan 15%. Bij winkels die nog niet meedoen, krijg je cashback via een spaarkaart. Daarnaast maak je door het insturen van elke kassabon dagelijks kans op extra zegels en super cashbacks die oplopen tot wel €449,-.
Een bankpaskoppeling klinkt misschien eng, maar het is volkomen veilig. Scoupy haalt maximaal 4x per dag transacties op vanuit het rekeningnummer dat gekoppeld is aan jouw deelname. Deze informatie gebruiken we onder andere om jouw ingestuurde kassabonnen te matchen met de bijbehorende transactie van de deelnemende winkel. Zo weten we zeker dat jij de aankoop hebt gedaan. Ook gebruiken we deze informatie voor het belonen middels cashbacks van transacties bij specifieke winkels (zie actievoorwaarden ‘winkelstraatcashback’). Uiteraard zijn al jouw gegevens versleuteld en beveiligd met dezelfde beveiliging die je gewend bent van je bank. Scoupy bekijkt nooit jouw transacties op persoonlijk niveau, tenzij jij zelf hiervoor opdracht geeft. Jouw persoonlijke data (persoonlijke gegevens, transactiegegevens en financiële gegevens) worden nooit met derden gedeeld.
Als je al een account hebt bij Woolsocks met hetzelfde e-mailadres als bij Scoupy, worden de gegevens van het Scoupy-account gecombineerd met de gegevens van het bestaande Woolsocks-account. Dit betekent dat jouw Scoupy-tegoed, jouw bonnengeschiedenis en jouw uitbetalingsgeschiedenis ook zichtbaar wordt in jouw Woolsocks-app.
Jouw Scoupy-tegoed wordt toegevoegd aan jouw bestaande tegoed in de Woolsocks app. Bijvoorbeeld: Je hebt een tegoed van €13,00 bij Scoupy en een tegoed van €5,00 bij Woolsocks. Dan is voortaan een tegoed van €18,- in beide apps zichtbaar. Je kunt dit dan in één van beide apps laten uitkeren.
Naast dat we met Woolsocks samenwerken als partner, werken we ook samen met OrangeBuddies. Zij verzorgen onze webshop cashbackdeals. OrangeBuddies regelt alle uitbetalingen en daarom staat dit op jouw afschrift vermeld. De officiële afzender is OrangeBuddies Media B.V. en bij de omschrijving staat WoolSocks payout. 
Jouw tickets blijven openstaan en worden normaal verwerkt.
Dit vind je onder cashback bij het tabje boodschappen tussen de cashback-deals.
Deze vind je onder ‘mijn deals’ en dan het tabje ‘actief’.
Via de afbeeldingen op de homepage kun je naar de specifieke boodschappenboxen en andere deals klikken.
De cashback die Scoupy uitbetaalt is afkomstig van merken en winkels. Zij willen graag nieuwe klanten aan zich binden en proberen dat te bereiken met deze cashback-acties.